1989. gada LEGO DC Batwing (76161)

197.25
  • Ražotājs: LEGO
  • ID: 35683
  • Kods: 76161
  • EAN: 5702016669404
  • Pieejamība:
    Ir noliktavā
  • Piegādes laiks no piegādātāja noliktavas līdz veikalam: 3-10 darba dienas
Daudzums

Piegāde un apmaksa

Piegāde ar kurjeru - no 7.00 EUR
Omniva pakomāti - 4.00 EUR
Izņemt veikalā - Bezmaksas

Apmaksas metodes:
Bankas pārskaitījums
Online maksājums (Bank Link)

Dalīties

Preces apraksts
LEGO DC: Batwing no 1989. gada — konstrukcija lielākajiem Betmena faniem

"LEGO DC: Batwing 1989" ir komplekts, kurā iekļauta Betmena lidmašīnas kopija no kulta DC filmas. Šis ir kārums lielākajiem faniem, kuri lieliski pārzina supervaroņa piedzīvojumus, savāc visus sīkrīkus ar viņam raksturīgo logotipu un ir daudzkārt skatījušies 1989. gada filmu. Protams, modeli var salikt pats no LEGO klucīšiem. Vērts uzsvērt, ka šī nav parasta rotaļlieta – konstrukcija paredzēta īpaši entuziastiem no 18 gadu vecuma.















Izveidojiet ikonisko un patiesi atjaunoto Batwing no 1989. gada Betmena filmas

Ikviens fans neapšaubāmi atceras filmas fragmentu, kurā sirdi sildošais Betspārns pacēlās virs Gotham City. Tagad jūs varat izveidot savu kopiju no LEGO klucīšiem, kas izstrādāti līdz katrai detaļai! Ir sarūpētas pat reālistiskas detaļas, piemēram: noņemams pārsegs, pilnībā aprīkots interjers, kustīgi atloki utt.

Tāpat kā oriģinālais Batwing izraisīja apbrīnu, LEGO DC komplekts izraisa salīdzināmas emocijas. Tas viss ir saistīts ar modeļa lielo mērogu. Salocītā veidā Betmena plakne sasniedz 11 cm augstumu, 58 cm platumu un 52 cm dziļumu. Tāpēc tas izskatās lieliski jebkurā vietā. Turklāt kopijai ir jāsamontē vairāk nekā 2300 elementu. Bez šaubām, mēs varam runāt par modeļa detaļām, bet arī daudzām stundām jautrības, veidojot to!















Unikāls komplekts īstam kolekcionāram, ko var piekārt pie sienas

Kolekcionāriem ir svarīgi pareizi parādīt savāktos komplektus. Par to domāja arī producents. Jūs varat ne tikai novietot 1989. gada Batwing repliku leņķī uz īpaša statīva, bet arī piekārt to pie sienas, izmantojot stiprinājuma kronšteinu. Pateicoties šai idejai, jums nav jāuztraucas par īstās vietas atrašanu. Betmena lidmašīna katru reizi priecēs aci kā labākais mākslas darbs.

Lielākajiem faniem un kolekcionāriem šajā komplektā ir iekļauti arī citi ievērības cienīgi elementi. Pirmā ir oficiālā plāksne ar informāciju par kopiju. Tomēr vēl svarīgāk ir pievienot 3 minifigūras tieši no Gotham City (Betmens, Džokers un Lorenss). Divi no tiem ir unikāli LEGO priekšmeti, kurus jūs neatradīsiet nevienā citā komplektā. Atkārtoti izdzīvojiet ikonisko Betmena filmu no 1989. gada un pasūtiet savu Batwing modeli!
Interneta veikals 1clix.euInformatīvais tālrunis: +371 20609997, +371 24504091
VISAS PRECES