LEGO 10330 Icons McLaren MP4/4 & Ayrton Senna, celtniecības rotaļlieta

56.94
  • Ražotājs: LEGO
  • ID: 359419
  • Kods: 100012686
  • EAN: 5702017583495
  • Pieejamība:
    Ir noliktavā
  • Piegādes laiks no piegādātāja noliktavas līdz veikalam: 5-10 darba dienas
Daudzums

Piegāde un apmaksa

Piegāde ar kurjeru - no 7.00 EUR
Omniva pakomāti - 4.00 EUR
Izņemt veikalā - Bezmaksas

Apmaksas metodes:
Bankas pārskaitījums
Online maksājums (Bank Link)

Dalīties

Preces apraksts
McLaren MP4/4 un Ayrton Senna

Palutiniet sacīkšu automašīnu cienītājus ar LEGO® Icons McLaren MP4/4 un Ayrton Senna (10330) pieaugušo būvēšanas komplektu. Sadarbībā ar McLaren un zīmolu SENNA radītajai šīs automašīnas samazinātajai kopijai ir reālistiskas detaļas un funkcijas, piemēram, leģendārais 1988. gada modelis, kas ir viens no labākajiem sacīkšu auto Formula 1 vēsturē. Komplektā ir arī Ayrton Senna minifigūra. .

McLaren MP4/4 automašīnas kopijai ir funkcionējoša stūre, balstiekārta ar balstiekārtu, regulējams aizmugurējais spārns, gludas riepas, spoguļi, pārnesumu svira un detalizēts V6 turbo dzinējs. To visu papildina stends ar plāksnīti ar interesantu statistiku. Ayrton Senna minifigūra var tikt novietota uz pjedestāla formas statīva un papildināta ar plāksnīti ar šofera ikonisko citātu un fotogrāfiju.

Atpūtieties ar iedvesmojošu LEGO komplektu klāstu, kas īpaši izstrādāts pieaugušajiem. Lietotnē LEGO Builder ir iekļauta šī komplekta būves instrukciju digitālā versija.















Raksturlielumi

Kolekcionējams sacīkšu auto pieaugušajiem, LEGO® Icons McLaren MP4/4 un Ayrton Senna būvēšanas komplekts ir paredzēts motosporta un ikonisku transportlīdzekļu cienītājiem.

Kastes saturs — šajā radošajā komplektā ietilpst viss nepieciešamais, lai izveidotu McLaren MP4/4 sacīkšu automašīnas mēroga kopiju, kā arī stends automašīnai un Ayrton Senna minifigūra.

Funkcijas un funkcijas — šai LEGO® Icons sacīkšu automašīnas kopijai ir funkcionējoša stūre, sviras balstiekārta, regulējams aizmugurējais spārns, gludas riepas, spoguļi, pārnesumu svira un detalizēts V6 turbo dzinējs.

Galda rotājums mājām un birojam - ietver McLaren sacīkšu stendu ar transportlīdzekļa statistiku un pjedestāla statīvu Ayrton Senna minifigūrai ar fotogrāfiju un vadītāja citātu

Dāvana automašīnu entuziastiem — uzdāviniet LEGO® Icons McLaren MP4/4 un Ayrton Senna komplektu pieaugušajiem faniem dzimšanas dienā vai brīvdienās

Digitālās būves instrukcijas — lietotnē LEGO® Builder ir iekļauta LEGO ikonu komplekta instrukciju digitālā versija. Piesaistoši LEGO® projekti pieaugušajiem — šis LEGO Icons būvēšanas komplekts ir daļa no uzlaboto modeļu komplektu sērijas pieaugušajiem.

Izmēri — McLaren MP4/4 sacīkšu mašīna šajā 693 daļīgo komplektā ir 12 cm augsts, 32 cm garš un 17 cm plats.
Interneta veikals 1clix.euInformatīvais tālrunis: +371 20609997, +371 24504091
VISAS PRECES