Philips Series 9000 HC9450/15 matu griešanas mašīna

63.31
  • Ražotājs: Philips
  • ID: 64752
  • Kods: HC9450/15
  • EAN: 8710103701088
  • Pieejamība:
    Ir noliktavā
  • Piegādes laiks no piegādātāja noliktavas līdz veikalam: 3-10 darba dienas
Daudzums

Piegāde un apmaksa

Piegāde ar kurjeru - no 7.00 EUR
Omniva pakomāti - 4.00 EUR
Izņemt veikalā - Bezmaksas

Apmaksas metodes:
Bankas pārskaitījums
Online maksājums (Bank Link)

Dalīties

Preces apraksts
Digital Swipe interfeiss

Digital Swipe interfeiss parāda precīzu informāciju par izvēlēto griešanas garumu. Izmantojot skārienekrānu, varat viegli izvēlēties un bloķēt vienu no vairāk nekā 400 garuma iestatījumiem. Varat arī ātri pārskatīt garumus vai lēnām mainīt tos ar 0,1 mm soli.















Vienkārša garuma izvēle - 400 iestatījumi: no 0,5 mm līdz 42 mm

Digitālā vilkšana ļauj precīzi atlasīt un bloķēt vienu no vairāk nekā 400 garuma iestatījumiem — no 1 līdz 42 mm ar 0,1 mm soli starp katru garumu. Varat arī noņemt vāciņu un nogriezt matus īsus līdz 0,5 mm garumā.















Regulējami ķemmes stiprinājumi precīzai griešanai

Matu griešanas mašīna ar 3 regulējamām ķemmēm: no 1 līdz 7 mm, no 7 līdz 24 mm un no 24 līdz 42 mm. Vienkārši pievienojiet vienu no pielikumiem, lai iegūtu vairāk nekā 400 slēdzamu garuma iestatījumu ar 0,1 mm soli starp katru garumu. Varat arī noņemt vāciņu un nogriezt matus īsus līdz 0,5 mm garumā.















Pašasinošie titāna asmeņi nodrošina neparastu izturību

Cietāki par tēraudu uzlabotie titāna asmeņi nodrošina visaugstāko izturību. Turklāt asmeņi pašiasinās, nodrošinot ilgstošu efektivitāti un precīzu griešanu katru reizi.















Garuma iestatījumu automatizācija ērtai izvēlei

Garuma iestatīšanas automatizācijas sistēma ļauj ērti izvēlēties un bloķēt izvēlēto garumu. Motors darbina ķemmi un ļauj izvēlēties garumu ar precizitāti līdz 0,1 mm. Šī novatoriskā tehnoloģija sniedz jums pārliecību, ka visu laiku varēsiet griezt izvēlētajā garumā un katru reizi sasniegt tos pašus rezultātus.















Automātiskā Turbo funkcija, kas palielina griešanas ātrumu

Turbo funkcija automātiski palielina griešanas ātrumu, pieskaroties biezākiem matiem, nodrošinot precīzu un vieglu griešanu.















Divpusēji uzasinātais griešanas elements griež divreiz ātrāk

Tikt galā ar jebkura veida matiem, pateicoties uzlabotajai DualCut tehnoloģijai, kas ir abpusēja asināta griešanas elementa un samazinātas berzes kombinācija. Novatoriskais griešanas elements ir paredzēts matu griešanai divreiz ātrāk nekā parastās Philips griešanas mašīnas. Tam ir arī ciets nerūsējošā tērauda korpuss, kas nodrošina lielāku pārliecību un izturību.















3 garuma iestatījumu iegaumēšana katrai ķemmei

Šī viedā matu griešanas mašīna atceras jūsu pēdējo griešanas garumu un ļauj saglabāt 3 dažādus garumus katrai ķemmei. Izvēlieties vēlamo garumu, pēc tam nospiediet un turiet atmiņas pogu, un matu griešanas mašīna uzreiz saglabās jūsu iestatījumu. Tādā veidā var uzrakstīt trīs dažādus garumus.















Viena stunda uzlādes ir pietiekama 120 minūšu akumulatora darbībai

Izmantojiet griezni akumulatora režīmā, lai nodrošinātu maksimālu jaudu un brīvību. Jaudīgais litija jonu akumulators nodrošina akumulatora darbību 120 minūtes pēc 1 stundas uzlādes. Ierīce var darboties no tīkla un akumulatora strāvas.
Interneta veikals 1clix.euInformatīvais tālrunis: +371 20609997, +371 24504091
VISAS PRECES